kinderen hebben een andere smaak

Vrijdag 21 december 2018

De lekkerste aardappelsalade voor bij het gourmetten

De allerbeste vriend van de gourmet- en steengrillschotel, de fondue en toch stiekem ook wel van de kalkoen is de aardappelsalade. Vol van smaak en romig? De volwassenen vinden van wel, maar de kinderen houden toch van een wat vlakkere smaak, blijkt al snel. Eigenlijk net als bij de paprikachips en de sinaasappelsap gebeurde.

Aardappelsalade is typisch een product dat bij de ene fabrikant heel lekker is en bij de andere heel erg vies. Tegen de verwachting in was van grote verschillen echter geen sprake. Tijdens het testen zijn verrassend weinig zure gezichten te zien, slechts van mensen die niet van aardappelsalade houden. Tja.

Verschil in voorkeuren waren er wel: een enkeling kon de romige smaak van de AH volle aardappelsalade niet waarderen, de ander vond die van de ok€ wat vlak en van de Jumbo wat chemisch. De volgende smulde juist van de vlakke (kinderen) of juist volle uitgesproken smaak (AH) en het frisse zure (Jumbo).

Omdat meer volwassenen hebben getest dan kinderen, winnen uiteindelijk de romige en uitgesproken salades van AH en Karaat, maar voor de kindertafel zou je best een extra bak ok€ kunnen kopen...

Meld je aan en ontvang de laatste updates direct in je mailbox!

@